تیراندازی ماموران مرزبانی به قاچاقچیان مواد مخدر/ دستگیری ۲ نفر با محموله ۲۰۰ کیلویی مخدر صنعتی و روانگردان حین ورود به کشور درخواست آزادی مشروط تتلو به کجا رسید؟ امکان تغییر حوزه امتحانی داوطلبان آزمون دستیاری فراهم شد ساعت ۲۰ به وقت گرینویچ چه ساعتی به وقت ایران است نحوه پیش ثبت نام پایه هفتم جزیره کیش تعطیل شد؟ هشدار هواشناسی تهران به پایتخت‌نشینان / منتظر افزایش دمای هوا باشید کارت ورود به جلسه ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ رقابت ۶۰۵ هزار داوطلب از ۲۵ تیر دمای دهلران به ۵۲ درجه رسید عباس عبدی مجرم شناخته شد آزمون وکالت ۱۴۰۵ رسماً ۱۴ آبان برگزار می‌شود / جزئیات ثبت نام و منابع آزمون وکالت ۱۴۰۵ اعلام مرز‌های خروجی و ورودی اتباع و مهاجرین خارجی برای مراسم اربعین رمال میلیاردر در دام پلیس؛ درآمد ۸۰۰ میلیون تومانی ماهانه با خرید دعا از بازار! مترو‌های تهران به بیمارستان‌ها وصل خواهد شد؟ کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ زمان دریافت کارت کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین

اظهارات حاجی‌میرزایی درباره تداخلی در زمان امتحانات نهایی و کنکور

اظهارات حاجی‌میرزایی درباره  تداخلی در زمان امتحانات نهایی و کنکور وزارت آموزش و پرورش مکررا اعلام کرده است که امتحانات پایه‌های نهم و دوازدهم با هماهنگی ستاد کرونا به صورت حضوری برگزار می‌شود و اگر ستاد کرونا اجازه برگزاری امتحانات در خرداد را ندهد، به زمان دیگر موکول می‌شود اما دانش‌آموزان کنکوری نسبت به تداخل زمان کنکور و امتحانات نهایی نگران هستند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۷ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 07
کد خبر: ۸۶۸۹۶
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش، امتحانات پایان سال دانش‌آموزان پایه‌های نهم و دوازدهم باید به شکل حضوری برگزار شود و البته با توجه به شرایط کرونا، برگزاری حضوری امتحانات با تأیید ستاد مدیریت بیماری کروناست.

 

دانش‌آموزان کنکوری یعنی پایه دوازدهم نگران هستند که اگر امتحانات به تأخیر بیفتد، ممکن است با زمان کنکور تلاقی کند و اضطراب آنها بیشتر شود.

 

محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در پاسخ به این پرسش که «اگر زمان امتحانات را به تأخیر بیندازید و به کنکور بخورد، چه می‌شود؟»، گفت: حتما به این موضوع توجه می‌کنیم و تداخلی در زمان امتحانات نهایی و کنکور به وجود نمی‌آید.

 

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان پایه دوازدهم نگران نباشند، افزود: درباره چیزی که نیامده است، صحبت نکنید؛ شاید با ستاد کرونا هماهنگ کردیم و قبل از همه این موارد، امتحانات برگزار شد.

 

خسرو ساکی رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش نیز با بیان اینکه سلامت دانش‌آموزان همواره در اولویت است، گفت: بنابراین اگر ستاد کرونا تشخیص دهد برگزاری امتحانات در خرداد ماه میسر نیست، ما امتحانات را به تیرماه منتقل می‌کنیم و باز هم تابع تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا هستیم و در آن صورت احتمالاً کنکور نیز جابجا خواهد شد. البته همه این موارد در حد پیش بینی است و تا کنون هیچ تصمیمی در این باره اتخاذ نشده است.

 

وی افزود: تأکید می‌کنم ضروری است که ما امتحانات را قبل از کنکور سراسری برگزار کنیم تا بتوانیم سوابق تحصیلی دانش‌آموزان کنکوری را به سازمان سنجش ارسال کنیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
نهم
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
0
0
بچهای نهم و دوازدهم دل تو دلشون نیست که ببینیم نتیجه بحث شنبه چیه
بخدا ما هیچی یاد نگرفتیم ای خدااااااااا
خب امتحانای نهم و دوازدهم انلاین بشه چه کم و زیادی برای شما داره
اینده خودمونه یجوری درستش میکنیم
اگه ماهم مثل نهمی های پارسال نصف سال رو رفته بودیم مدرسه این همه داد و بیداد نمیکردیم.خب ما هیچی یاد نگرفتیم شما بگین ما چجوری باید حرف بزنیم که حرف مارو بفهمین
ما همون‌جوری حرف میزنیم
پرطرفدارترین اخبار