به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش، امتحانات پایان سال دانشآموزان پایههای نهم و دوازدهم باید به شکل حضوری برگزار شود و البته با توجه به شرایط کرونا، برگزاری حضوری امتحانات با تأیید ستاد مدیریت بیماری کروناست.
دانشآموزان کنکوری یعنی پایه دوازدهم نگران هستند که اگر امتحانات به تأخیر بیفتد، ممکن است با زمان کنکور تلاقی کند و اضطراب آنها بیشتر شود.
محسن حاجیمیرزایی وزیر آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار فارس در پاسخ به این پرسش که «اگر زمان امتحانات را به تأخیر بیندازید و به کنکور بخورد، چه میشود؟»، گفت: حتما به این موضوع توجه میکنیم و تداخلی در زمان امتحانات نهایی و کنکور به وجود نمیآید.
وی با بیان اینکه دانشآموزان پایه دوازدهم نگران نباشند، افزود: درباره چیزی که نیامده است، صحبت نکنید؛ شاید با ستاد کرونا هماهنگ کردیم و قبل از همه این موارد، امتحانات برگزار شد.
خسرو ساکی رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش نیز با بیان اینکه سلامت دانشآموزان همواره در اولویت است، گفت: بنابراین اگر ستاد کرونا تشخیص دهد برگزاری امتحانات در خرداد ماه میسر نیست، ما امتحانات را به تیرماه منتقل میکنیم و باز هم تابع تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا هستیم و در آن صورت احتمالاً کنکور نیز جابجا خواهد شد. البته همه این موارد در حد پیش بینی است و تا کنون هیچ تصمیمی در این باره اتخاذ نشده است.
وی افزود: تأکید میکنم ضروری است که ما امتحانات را قبل از کنکور سراسری برگزار کنیم تا بتوانیم سوابق تحصیلی دانشآموزان کنکوری را به سازمان سنجش ارسال کنیم./ فارس
بخدا ما هیچی یاد نگرفتیم ای خدااااااااا
خب امتحانای نهم و دوازدهم انلاین بشه چه کم و زیادی برای شما داره
اینده خودمونه یجوری درستش میکنیم
اگه ماهم مثل نهمی های پارسال نصف سال رو رفته بودیم مدرسه این همه داد و بیداد نمیکردیم.خب ما هیچی یاد نگرفتیم شما بگین ما چجوری باید حرف بزنیم که حرف مارو بفهمین
ما همونجوری حرف میزنیم